Sociale Zaken

marktplaats voor
sociaal verantwoord ondernemen

Terug

bestelprocedure aantallen levertijden referenties

Roads vervoer

Roads Vervoer is meer dan alleen een vervoersbedrijf. Wij helpen mensen goed op weg.

Iedere dag rijden onze bussen door Amsterdam en omgeving om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Roads Vervoer is een sociale firma en wij begeleiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op hun weg terug naar werk. Wekelijks helpen wij zo’n 65 mensen met het hervinden van ritme en structuur waarbij we vaak gezien worden als een opstap naar betaald werk. Met dit enthousiaste team bieden we verschillende vervoersdiensten aan. Met veel zorg vervoeren onze chauffeurs personen, goederen, post en pakketten naar de juiste locaties.

Concurrerende prijs
Roads Vervoer biedt deze diensten aan tegen een concurrerende prijs. Deze prijs is mogelijk door de opzet van Roads Vervoer als sociale firma. Een deel van de loonkosten wordt bekostigd uit trajectgelden voor de chauffeurs.

Aanvragen van ritten
Wij werken uitsluitend met geplande ritten op werkdagen tussen 07:30 – 17:00 uur. Ritten voor personenvervoer en pakketbezorging dien je minimaal 24 uur van tevoren bij ons aanvragen via roadsvervoer@roads.nl. Roads Vervoer kan maximaal zes passagiers per bus vervoeren. Roads Vervoer stuurt altijd een bevestiging van jouw reservering. Uiteraard kun je ook bellen voor vragen of om jouw rit te bespreken. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8:30-16.30 uur via 020-5905757.

Onderdeel van Roads
Roads Vervoer is één van de sociale firma’s van moederbedrijf Roads, dat zich specifiek inzet voor participatie en re-integratie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij Roads Vervoer vinden deze mensen de weg terug naar werk.

Sociale firma’s van Roads
Naast de sociale doelstelling maken de sociale firma’s ook prachtige producten die verkocht worden via de RoadsMaakt website. In deze webshop zijn alle producten te vinden en lees je het verhaal van de makers. Producten die zoal verkocht worden zijn tassen van oude fietsonderdelen van Recycle, een dinerbon van Restaurant Freud en mooi gedrukt textiel van Zeefdrukmakers. Roads Vervoer zorgt voor de logistiek. De producten zijn vaak handmatig van gerecyclede materialen en met veel aandacht geproduceerd.

Domselaerstraat 128-a
1093 MB Amsterdam

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
07:30 – 17:00 uur

Categorieën & Trefwoorden

Referenties

Roads Vervoer werkt o.a. voor:
• Arkin; verzorging van de interne postronde.
• Cordaan; vervoer van cliënten naar hun dagbesteding.
• Restaurant As; rijden van de broodroute op 3 dagen in de week.

Site by Via Veneman Site by Alsjeblaft!