Sociale Zaken

marktplaats voor
sociaal verantwoord ondernemen

Wim Polderman

Director Amstel Academy bij VU University Medical Center

“Sociaal inkopen gaat over gunnen want je krijgt het vaak financieel wel ingekaderd. Het gaat erom dat een sociale firma aantoont dat ze echt waarde toevoegt voor onze organisatie. Swink doet dat.”

Terug naar het overzicht

Sociaal inkopen past bij onze organisatie.

“We zijn bij de beoordeling niet soepeler of harder dan bij andere leveranciers.”

“Sociaal zaken doen gaat over gunnen. Ervoor zorgen dat iemand de kans krijgt om te bewijzen dat ze de kwaliteit leveren die jij zoekt.”

“Medewerkers van Swink bemannen onze helpdesk voor alle interne en externe gebruikers en ze ondersteunen diverse componenten van de elektronische leeromgeving. Zij doen het administratief beheer en de e-learning support en behandelen onder andere issues rond het inloggen, accountregistratie, betalingen, goed inschrijven voor de diverse cursussen, het vullen van e-learning modules etc. Sociaal inkopen past bij onze organisatie. Daarbij behandelen we Swink als iedere andere leverancier. De geleverde kwaliteit staat voorop en dit beoordelen we regelmatig. Er zijn uiteraard meer aanbieders die deze dienst voor ons zouden kunnen leveren, vaak zonder sociale doelstelling. De sympathieke gedachte van waaruit Swink opereert helpt om het hen te gunnen maar hun expertise en het meedenken over mogelijkheden gaven de doorslag. Tot nu toe zijn we heel tevreden en zien we dat de medewerkers van Swink zaken snel oppakken en zich makkelijk verdiepen.”

VU University Medical Center is klant bij Swink webservices sinds 2010.

Site by Via Veneman Site by Alsjeblaft!