Sociale Zaken

marktplaats voor
sociaal verantwoord ondernemen

Marie-Chantal Canoy

Lawyer / Partner bij Brantjes Advocaten

“Ik vind het waardevol om met een partij samen te werken die goede kwaliteit levert, terwijl zij tevens iets goeds doet voor de maatschappij.”

Terug naar het overzicht

Het inkopen van een dienst of product waarmee wij tevens iets goeds doen voor de maatschappij motiveert.

“Het analytische vermogen van mensen met autisme kan bijzonder goed zijn waardoor wij misschien wel extra kwaliteit krijgen.”

“Je merkt geen verschil tussen een reguliere leverancier en Swink. De kwaliteit staat bovenaan en die is gewoon goed.”

“Vanuit onze MVO doelstelling kijken we hoe wij ons steentje bij kunnen dragen aan de maatschappij. Voordat we Swink leerden kennen hadden we op MVO-gebied al het nodige gedaan maar we hadden nog niet met een sociale firma samengewerkt. Het contact met Swink is ontstaan vanuit ons netwerk. We kennen een van de partners en zijn enthousiasme en expertise werkten aanstekelijk. Swink ondersteunt ons bij de uitvoering van onze content marketing strategie. Daarnaast leveren ze een maandelijkse rapportage op basis van Google Analytics om de resultaten te delen. Met de resultaten uit de Swink Deepscan hebben we onze website geoptimaliseerd. We zijn nog steeds blij met onze keuze want de geleverde kwaliteit is erg goed. Dat is belangrijk want dat is uiteraard wel wat we verwachten.”

Brantjes Advocaten is klant bij Swink webservices sinds 2015.

Site by Via Veneman Site by Alsjeblaft!