Sociale Zaken

marktplaats voor
sociaal verantwoord ondernemen

Gerard de Bruijn

Demandmanager facilitair a.i. bij PwC

“We krijgen van onze collega’s leuke én kritische reacties op de kunstwerken. Mensen kunnen het waarderen en praten erover. Dat is precies wat kunst op de werkplek moet doen.”

Terug naar het overzicht

Met kennis, ervaring en inkoopkracht een bijdrage leveren aan de maatschappij.

“PwC wil met haar kennis, ervaring en inkoopkracht sociale ondernemingen versterken. Op onze vraag hoe we Beeldend Gesproken het beste helpen was het antwoord heel simpel: ‘Ga kunst bij ons huren’.”

“De samenwerking is nog pril maar bevalt tot nu toe erg goed. De dienstverlening is professioneel en we krijgen van onze collega’s leuke én kritische reacties op de werken. Dat is een goed teken.”

“Omdat wij vinden dat inkopen bij sociale ondernemingen belangrijk is, hebben we vorig jaar een uitgebreide inventarisatie van sociale leveranciers voor onze facilitaire afdeling gemaakt . PwC wil met haar kennis, ervaring en inkoopkrachthelpen de social enterprise sector te versterken en zo de impact van deze ondernemingen te vergroten. Dat staat in ons corporate beleid en daar worden uren voor uitgetrokken. Onze cultuur is er een van zelf initiatieven ontwikkelen en zo ben ik via onze afdeling Corporate Responsibility in contact gekomen met de schilderijen en diensten van Beeldend Gesproken. Op onze vraag hoe we hen het beste konden helpen was het antwoord heel simpel: ‘Ga kunst bij ons huren’. En zo werden we klant. We beginnen klein met een aantal schilderijen, vooral ook omdat we op dit moment bezig zijn ons kunstbeleid verder vorm te geven. De samenwerking is nog pril maar bevalt tot nu toe erg goed. De dienstverlening is professioneel en we krijgen van onze collega’s leuke én kritische reacties op de werken. Dat is een goed teken. Mensen kunnen het waarderen en praten erover. Dat is precies wat kunst op de werkplek moet doen.”

PwC is klant bij Beeldend Gesproken sinds 2015.

Site by Via Veneman Site by Alsjeblaft!