Sociale Zaken

marktplaats voor
sociaal verantwoord ondernemen

Gaius Voûte

Directeur bij Bier&cO

“De Prael levert een hoogwaardig product en draagt bij aan de levens van mensen die minder bedeeld zijn. Daar worden wij enthousiast van. Dat past bij het DNA van onze organisatie.”

Terug naar het overzicht

Echtheid en een goed product.

“Uiteindelijk gaat het bij ons om echtheid én kwaliteit. Wij kiezen voor merken die goed buitengewoon bier maken en trouw blijven aan hun DNA.”

“Echtheid gaat om trouw blijven aan waarom je iets begonnen bent. De Prael doet dat. Ze leveren een hoogwaardig product en maken het verschil in levens van mensen.”

“Bij Bier&cO vertegenwoordigen we 30 ambachtelijke speciaalbierbrouwerijen. Wat ik mooi vind aan al die brouwers is dat ze verder kijken dan hun neus lang is. Zo gaat het ze niet initieel om winstmaximalisatie zoals bij de grote merken. Zij zijn bewust bezig met de toekomst en wat hun bijdrage is aan of impact is op deze en volgende generaties. Wij willen zelf ook een voorbeeld zijn op dit gebied, onder andere door goed te kijken welke merken wij vertegenwoordigen. Uiteindelijk gaat het om echtheid gecombineerd met een hoogwaardig product. Echtheid gaat voor mij om trouw blijven aan waarom je iets bent begonnen. Dat gaat bij sommigen over het gebruik van biologische ingrediënten en bij De Prael om het leveren van een bijdrage aan de levens van mensen die het minder getroffen hebben. En dat doen ze heel goed. Ik noem ze met hun circa 120 medewerkers weleens de grootste speciaalbierbrouwerij van Amsterdam. De kwaliteit van hun product gecombineerd met hun sociale doelstelling maakt het bier om trots op te zijn.

Bier&cO is klant bij Brouwerij De Prael sinds 2009.

Site by Via Veneman Site by Alsjeblaft!