Sociale Zaken

marktplaats voor
sociaal verantwoord ondernemen

Edmond Stassen

Teamleider Zakelijke dienstverlening, Fiscaliteit, Duurzaamheid bij Nederlandse Vereniging van Banken

“Swink levert hoge kwaliteit dienstverlening op een inspirerende manier. De beperking van de medewerkers is helemaal niet aan de orde, het is zelfs hun kracht.”

Terug naar het overzicht

Een sociale firma die goede kwaliteit levert is inspirerend om mee te werken!

“Als bij een organisatie de dienstverlening in orde is komen mensen al graag bij je. Als je dat dan ook nog eens op een inspirerende manier doet, komen mensen extra graag bij je.”

“Ik had geen vooroordelen maar was wel heel benieuwd hoe ze het doen.”

“Ik denk dat er veel kansen liggen voor sociale firma’s op de Zuidas. Alleen is vaak niet bekend wat en bij wie men sociaal kan inkopen. Ik heb Swink leren kennen omdat een van de partners in mijn netwerk zit. Zijn verhaal over hun filosofie en dienstverlening vond ik zo inspirerend en professioneel dat Swink voor ons aan de slag ging. Zij hebben een van onze websites geanalyseerd en inzichtelijk gemaakt welke bezoekers op de site komen, hoe vaak en welke tools veelvuldig gebruikt worden. Bij de samenwerking met een sociale firma is wat ons betreft de gunfactor hoog maar staat de kwaliteit voorop. Net als bij iedere andere leverancier. Swink voelt die kwaliteitseis heel goed aan en zorgt voor een uitstekende dienstverlening.”

Nederlandse Vereniging van Banken is klant bij Swink webservices sinds 2014.

Site by Via Veneman Site by Alsjeblaft!